Kiersten Conti

Hogyan játszik a póker?

A póker kéz számológép, mint a www.pokertools.com megmondja az esélyeit, hogy a különböző kezek. Ez történik körülbelül minden harmadik alkalommal. A szerencsejáték magazinban szereplő cikk szerint a 3 Card Poker egy olyan játék, amelyben a Háznak közel 4% könnyű előnye van, ami azt a játékot teszi lehetővé, amelyben a ház a legmagasabb szélén van Las Vegasban! Milyen esélyed van arra, hogy valamit megkapsz? Melyik pókerjátéknak van a legmagasabb háztetője?

A válasz itt az, hogy ha bármilyen párt, két arckártyát, jokert vagy jackot kapsz bármilyen magas kártyával, átlagosan visszafizeted a pénzed. Tehát, ha a flush draw a flush, akkor az idő körülbelül 60% -át kell várnunk, hogy legalább egyet húzzunk, pokerzseton.com 30% -ot nullára, és 10% -ot ötre. Ezeket nevezzük „flush tényezőknek". Egy nagyszerű eszköz, amely segít meghatározni az ellenfél tartományát, hogy megnézze a flushek számát, amelyeket ebben a játékban kapunk.

Ezért az ellenfél kezeinek becslései pontosabbak lesznek azokban az esetekben, amikor elvárjuk, hogy nyerjen néhány flush (körülbelül 60 százalékban), mint azokban az esetekben, amikor elvárjuk, hogy ne nyerjen senki (körülbelül 10 százalékban). Ezenkívül számos olyan könyv áll rendelkezésre, amely elmagyarázza a póker alapjait. Ezeket a kurzusokat online kínálják, és magukban foglalják a fogadásra, a többi játékos olvasására és még a nagy potok megnyerésére vonatkozó stratégiákat is.

Például a World Series of Poker számos olyan kurzust kínál, amelyek megtanítják, hogyan kell pókerezni. Számos forrás áll rendelkezésre, hogy segítsen többet megtudni a pókerről. Hogyan tanulhatok többet a pókerről? Ezek a könyvek általában jönnek gyakorlati kézzel, így gyakorolhatja a készségeket, mielőtt megpróbálná a kezét az igazi dolog. Ezt a pénzt fel lehet használni chips megvásárlására vagy italok vagy ételek fizetésére az asztalnál.

A játék célja, hogy minél több pénzt nyerjen a kézzel. Miután minden játékos betette a potot, itt az ideje, hogy kezdj el pókerezni. Miután eldöntötte a kezét, itt az ideje, hogy pókerezni kezdjen. Ahhoz, hogy ezt megtegye, pénzt kell fogadnia a potba. Egy másik tényező, amely befolyásolja a számokat, hogy van-e nagyon jó keze. Amikor megkapja a flush tényezőt, az ellenfél kezeinek becslése pontosabb, ha igazán jó kéz van. Ez a plusz bónusz, hogy csökkenti a túl játékok arányát (más néven értékfogadások, vagy ellenőrzések), amelyek megsértik a nyereség százalékát, mivel ezek a műveletek könnyen csak királyt hagyhatnak a többi kéz számára.

Ezért a legjobb gyakorlat az, hogy agresszívebben játsszon azokon a helyeken, ahol a legjobb kéz van (különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a mi játékunkban a második legjobb kéz általában király magas és hét magas). Ez az oldal a stílusos kialakításáról és a felhasználóbarát felületéről ismert, ami megkönnyíti az újoncok és a szakemberek navigálását.

Last Resume Update January 22, 2024
Address United Kingdom, Oxford, United Kingdom
E-mail Locked
Phone Number Locked

Contact Candidate

Login or register as Employer to contact this candidate.