Arletha Karas

Vad gör en bra pokerspelare?

Låt oss säga att du har 1000 per månad och du vill spela poker i 10 timmar om dagen. Detta innebär att du skulle spendera 120 000 per år på poker. Låt oss se på ett exempel. För att förstå vad detta betyder, måste vi titta på några verkliga exempel. För alla våra exempel hittills har reglerna för värde fungerat bra och vi har sett värdet öka när vi lägger till fler spelare i vårt spel. Nästa faktor som jag tycker är viktigt att täcka i den här artikeln. Handvärde och handpar.

Men det betyder inte att vi inte kan ändra reglerna lite. I exemplet ovan sa jag att om du höjer ett monster måste du vänta tills du ser vad din motståndare har att erbjuda. Det tredje tipset är att spela hela din stack som en enda enhet. Men vad sägs om de situationer där du har 2000 aktier i handen och försöker bestämma om du ska höja eller inte? I dagens video delar jag en serie tips som hjälper dig att utveckla denna tankegång. Detta tvingar mig att tänka på hur jag vill spela handen och att överväga min motståndares rörelser.

När jag är uppe mot en långsiktig slipning, gillar jag att tänka på nästa hand. Bara för att min motståndare kommer att fortsätta spela aggressivt betyder inte att jag borde göra detsamma. Det första tipset är alltid att vara redo för nästa hand. De vet vad de är bra på och de vet vad de gillar att göra men de vet helt enkelt inte något om vadslagningsstrategi. Poker spelare från föregående exempel är alla ganska mycket på samma sida när de är nöjda eller inte, men man har en otroligt svår tid.

Så att kunna känna igen vad som utgör en no-brainer eller en non-no-brainer är något du lär dig genom att göra och spela mer och mer. Du måste kunna sätta dina färdigheter att använda i alla möjliga situationer och, som en del av det, https://tapiepoker.com en no-brainer kommer att dyka upp då och då. Min flickvän och jag bor för närvarande i Brooklyn. Hyran kostar cirka 1500 per månad och internetanslutningen kostar cirka 55 per månad. Detta innebär att det skulle kosta oss runt 5 500 per månad att bo i New York City.

Detta är mer än tillräckligt för att täcka våra levnadskostnader i New York City. Vår analys av levnadskostnaderna i New York City har visat att vi bara skulle spendera 50-100 per månad på poker. Detta innebär att vi skulle kunna generera en vinst på 350 per månad för att kunna motivera kostnaderna för att spela online poker. Detta innebär att vi bara skulle kunna generera en vinst på 50-100 per månad.

Last Resume Update October 23, 2023
Address United States, Brooklyn, NY
E-mail Locked
Phone Number Locked

Contact Candidate

Login or register as Employer to contact this candidate.